MARIO'S PASTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 672 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mario's Pasta. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 2:31 Top !!!!
25 feb 2024 om 22:00 Beste pasta’s van amsterdam!
23 feb 2024 om 23:57 Pasta was top! Goede prijs kwaliteit verhouding.
22 feb 2024 om 13:40 Viel mee saus is wel lekker maar verder is t vooral alleen pasta en heeel weinig champignons vond tegenvallen voor 14 euro mag wel wat meer
22 feb 2024 om 7:34 Duurde echt te lang
21 feb 2024 om 22:08 Pasta was perfect !!!!
19 feb 2024 om 23:48 Bak pasta voor €17 nul ingrediënten
19 feb 2024 om 7:52 Het eten had heel veel zout.
19 feb 2024 om 1:18 K Ben niet van de slechte reviews, maar tip voor het restaurant: niet te veel olie gebruiken in de pasta’s. Ik heb beide moeten weggooien omdat er liters olie in zaten.
18 feb 2024 om 0:36 Ik wacht al sins zondag op me 6 euro omdat ze drinken waren vergeten bij te doen oké kan gebeuren maar dat je mij zo lang laat wachten wat ik terug moet krijgen slaat nergens op ik ap ze krijg elke keer te lezen eigenaar gaat het regelen nog steeds
17 feb 2024 om 22:23 Super lekker pasta en top service
15 feb 2024 om 11:00 Order one pasta and 1 dessert never got the dessert call them and whats app them and do not got the refund, absolutely disaster